Graduan UPM-IPTS tertinggi mendapat pekerjaan dalam negara – Prof Datuk Fauzi - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)
SERDANG – Graduan program kerjasama Universiti Putra Malaysia (UPM) – institusi pengajian tinggi swasta paling tinggi mendapat pekerjaan dalam tempoh enam bulan selepas bergraduat.