Fakulti kejuruteraan berjaya kekalkan QE/5S - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)
Serdang, 25 Okt - Fakulti Kejuruteraan, UPM sekali lagi telah berjaya mengekalkan Pensijilan Amalan Persekitaran Berkualiti (QE/5S) buat kali ke-4 pada tahun 2013. Audit Pemantauan Amalan Persekitaran Berkualiti (QE/5S) oleh Perbadanan Produktiviti Malaysia (MPC) yang berlangsung pada 24 Oktober 2013 yang lalu dijalankan di semua 14 zon dan pihak MPC mengumumkan bahawa Fakulti Kejuruteraan layak untuk pensijilan semula.