Profesor Veterinar UPM diberi penghormatan oleh rakan sekerjaya seantero dunia - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)
SERDANG, 15 Okt (UPM) -- Seorang Profesor Perubatan Avian, Universiti Putra Malaysia (UPM) telah diberi penghormatan oleh Persatuan Veterinar Poltri Sedunia (World Veterinary Poultry Association-WVPA) yang menghubungkan saintis poltri daripada seluruh dunia.