UPM lancar enam buku khas untuk pembangunan keusahawanan pelajar - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)
SERDANG, 2 Okt (UPM) – Universiti Putra Malaysia (UPM) telah melancarkan enam buku Enterprising School untuk pembangunan serta bimbingan keusahawanan bagi menyuntik minat pelajar di kampus untuk terlibat dalam perniagaan.