Kampus satelit serlahkan kolaborasi penyelidikan 20 tahun Kyutech & UPM - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)
SERDANG, 24 Sept (UPM) - Bermula dengan kolaborasi kecil melibatkan sisa kelapa sawit hampir 20 tahun lalu, Kyushu Institute of Technology (Kyutech) dari Jepun dan Universiti Putra Malaysia (UPM) akan menganjurkan satu simposium untuk menyerlahkan perkongsian rapat mereka sempena perasmian kampus satelit Kyutech di Serdang.