Lebih 100 peluang perniagaan di MIExpo UPM (26-28 Sept 2013) - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)
SERDANG, 17 Sept (UPM) – Jika anda ingin mencari produk penyelidikan, reka cipta dan inovasi , malah ilham untuk memulakan perniagaan, terdapat lebih 100 peluang dipamerkan dalam Ekspo Inovasi Malaysia (MIExpo) 2013 dari penyelidik Universiti Putra Malaysia (UPM) dan beberapa insititut pengajian tinggi kepada orang ramai dan industri pada 26-28 September 2013 di UPM.