Puji hospital Kajang - Utusan Malaysia, Rabia Ujang (2009)
Pada 28 Mei lalu, ibu kami yang berumur 75 tahun telah dimasukkan di Hospital Kajang kerana tapak kakinya tertusuk papan lantai rumah akibat terjatuh di kampung. Lebih memburukkan lagi keadaan, ibu kami penghidap diabetes.