KBS gigih lahirkan usahawan muda - Utusan Malaysia (2009)
Kementerian Belia dan Sukan (KBS) menyeru kepada golongan belia supaya merebut pelbagai peluang yang disediakan untuk menjadi usahawan muda di seluruh negara.