Tiga pelajar UPM muncul naib juara pertandingan kitar semula beg debunga - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)
SERDANG, 17 Sept (UPM) – Tiga pelajar kejuruteraan Universiti Putra Malaysia (UPM) muncul naib juara dalam satu pertandingan kitar semula beg pendebungaan sebuah syarikat British dan diberi peluang merangka satu rancangan perniagaan untuk produk-produk baru dibiayai oleh syarikat itu.