Kementerian tidak berkompromi isu kualiti program IPTA-IPTS - Berita Harian, (2009)
KEMENTERIAN Pengajian Tinggi tidak akan berkompromi mengenai isu kualiti program Kerjasama Institusi Pengajian Tinggi Awam-Institusi pengajian Tinggi Swasta (IPTA-IPTS) dengan membenarkan kelonggaran syarat perlaksanaannya.