UPM, 6 IPTS terus laksana kursus kerjasama - Berita Harian (2009)
UNIVERSITI Putra Malaysia (UPM), baru-baru ini memeterai memorandum perjanjian (MoA) dengan enam institusi pengajian tinggi swasta (IPTS) bagi meneruskan kerjasama penawaran program pengajiannya.