Menteri Mentor UPM cetus pemikiran generasi Y memodenkan pertanian - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)
SERDANG, 4 Sept (UPM) – Pelajar baharu Universiti Putra Malaysia (UPM) telah didedahkan dengan kebaikan menceburkan diri dalam sektor pertanian sempena satu program dengan Menteri Pertanian dan Industri Asas Tani, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob di sini hari ini.