UPM mengalu-alukan 3,291 pelajar baharu, menggerakkan kempen menghijaukan kampus - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)
SERDANG, 4 Sept ((UPM) – Universiti Putra Malaysia (UPM) mengalu-alukan 3,291 pelajar baharu hari ini dan menawarkan potongan yuran sebanyak RM300 untuk membeli sebuah basikal baharu sebagai sebahagian daripada langkah universiti mewujudkan sebuah kampus hijau.