Pelajar UPM raih RM11ribu dari perniagaan burung puyuh - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)
SERDANG, 29 Ogos ( UPM) - Seorang graduan Universiti Putra Malaysia (UPM ) telah berjaya meraih keuntungan sebanyak RM11, 000 hasil daripada perniagaan burung puyuh yang diusahakan dalam satu program latihan perniagaan khas kendalian universiti.