UPM anjur program untuk menggalak pelajar MRSM pilih kerjaya sains - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)
SERDANG, 22 Ogos (UPM) – Seramai 142 pelajar tingkatan empat dari 42 Maktab Rendah Sains MARA (MRSM) seluruh negara telah diberi pendedahan mengenai bidang sains dan penyelidikan sains agar mereka memilih kerjaya dalam bidang tersebut.