UPM memberi ganjaran kepada staf untuk khidmat cemerlang, khidmat lama - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)
SERDANG, 21 Ogos (UPM) – Seramai 762 staf UPM terima anugerah kecemerlangan dalam Majlis Gemilang Putra 2013 yang dianjurkan oleh Pejabat Pendaftar, Universiti Putra Malaysia (UPM) di sini.