Pelajar UPM menang hadiah pertama pertandingan teknologi makanan di Chicago - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)
SERDANG, 14 Ogos (UPM) – Sesi sumbang saran yang berterusan dan penyelidikan menjadi kunci kejayaan sekumpulan pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) muncul juara dua tahun berturut-turut dalam pertandingan Teknologi Makanan Antarabangsa di Chicago bulan lalu.