Siasatan kes ah long terbantut - Utusan Malaysia, (2009)
Siasatan terhadap sekumpulan ah long, yang menyiksa tiga peminjam seperti binatang di Taman Perindustrian Bukit Serdang pada 30 Mei lalu, terbantut apabila beberapa saksi dan mangsa kes itu berubah fikiran dan tidak memberikan kerjasama kepada pihak polis.