UPM anjur Program Sahur di Jalanan untuk Gelandangan di sekitar Kuala Lumpur - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)
KUALA LUMPUR, 26 Julai (UPM) – Persatuan Pentadbir Universiti Putra Malaysia (UPM) dengan kerjasama Kelab Sosial MarComm UPM serta dua NGO iaitu Geng Jurnal dan Ramlee Awang Murshid Fan Club (RAMFC) anjur Program Sahur di Jalanan untuk Gelandangan baru-baru ini.