Syarikat baja beri kontrak penyelidikan RM5 juta kepada UPM, universiti Taiwan - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)
PUTRAJAYA, 25 Julai (UPM) – All Cosmos Industries Sbd Bhd, sebuah pengilang baja, telah menganugerahkan kontrak penyelidikan RM5 juta kepada Universiti Putra Malaysia (UPM) dan Taiwan Chung Hsing University untuk menghasilkan baja hijau dan mapan di samping boleh melindungi pokok kelapa sawit dan getah daripada penyakit.