Perisian UPM lindungi anak-anak daripada bahan lucah, pemangsa - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)
SERDANG, 22 Julai (UPM) – Ibu bapa mana yang tidak bimbang apabila membaca akhbar mengenai seorang budak Malaysia ditangkap polis kerana memesan lima senapang patah melalui internet.