80 pelajar terima sumbangan Hari Raya Tuanku Canselor UPM - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)
SERDANG, 19 Julai (UPM) – Tuanku Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM), Sultan Sharafuddin Idris Shah, berkenan menyampaikan sumbangan Hari Raya kepada anak yatim dan asnaf yang terdiri daripada 50 pelajar sekolah sekitar Serdang dan 30 pelajar UPM di sini.