Seela masih belum layak - Berita Minggu, Lukman Salleh (2009)
Penguruan enam bulan Noraseela Khalid (gambar) di Pretoria akan berakhir 22 Jun ini dengan pelari 400 meter berpagar wanita itu masih belum dapat melepasi syarat kelayakan ke Kejohanan Olahraga Dunia di Berlin, dan penaja utama sepanjang latihan di ibu negara Afrika Selatan itu - Majlis Sukan Negara (MSN) - sudah keberatan menyambung programnya.