Mangsa, saksi usah gentar ugutan ceti haram - Harian Metro, (2009)
"Jangan takut dengan mereka dan tolong bekerjasama sepenuhnya dengan polis untuk membantu siasatan," kata Ketua Polis Selangor, Datuk Khalid Abu Bakar.