Menjelajahi dimensi sastera kanak-kanak dan remaja di Malaysia : suatu penelitian. - Nik Muhamad Affendi, Nik Rafidah; Sujud, Arba'ie (Penerbit Universiti Putra Malaysia, 2012)
Artikel ini berkaitan dengan perkembangan sastera remaja dan kanak-kanak di Malaysia.