Memartabatkan pengajian bahasa Melayu melalui penulisan ilmiah dalam bahasa Melayu : wajah bahasa Melayu. - Sujud, Arbaie; Zakaria, Jamayah (Penerbit Universiti Putra Malaysia, 2012)
Artikel ini berkaitan dengan usaha untuk mengangkat pengajian bahasa melayu melalui penulisan ilmiah.