Pengantarabangsaan bahasa melayu : dari apa khabar` hinggalah...`saya menyayangi keluarga saya...``. - Mohamad, Hasnah (Universiti Putra Malaysia, 2012)
Menghuraikan pengalaman mengajar bahasa melayu kepada penutur asing di Korea.