Hubungan antara faktor terpilih dengan keinginan menggunakan e-dagang dalam kalangan pengguna internet di Putrajaya - Omar, Siti Zobidah; Mohd Rawi, Ahmad Syahrul Haniff; Shahkat Ali, Muhamad Sham (UKM dan IPPTAR, 2012)
Penggunaan e-dagang telah berkembang dan menjadi perhatian terutamanya kepada industri. Artikel ini membincangkan faktor-faktor keinginan menggunakan e-dagang dalam kalangan pengguna Internet di Putrajaya.