Pemantauan media dan pola komunikasi keluarga. - Wan Abas, Wan Anita; Ismail, Narimah (Penerbit Universiti Putra Malaysia, 2012)
Bab membincangkan hasil kajian pola penggunaan televisyen dan perkaitan antara pemantauan televisyen dalam kalangan ibu bapa dengan pola komunikasi keluarga.