Unimap terus ungguli pungutan pingat - Harian Metro, (2009)
Universiti Malaysia Perlis (UniMAP) kini berada di landasan terbaik untuk muncul juara keseluruhan Sukan Kakitangan Antara Universiti Malaysia (SUKUM) 2009 yang berlansung di Universiti Terengganu, Terengganu, sejak 11 Jun lalu.