Tahap penerimaan maklumat berkaitan Islam di internet dari perspekstif model penerimaan teknologi (TAM) - Bolong, Jusang; Omar, Siti Zobidah; Abu Hassan, Musa; Abd. Ghani, Zulkiple; Ishak, Mohd Sobhi (Pusat Pengajian Media dan Komunikasi, UKM, 2012)
Kajian penerimagunaan maklumat berkaiatan Islam di internet.