Kesan program e-komuniti PERDA terhadap peserta. - Bolong, Jusang; Cheah, Fee Lian; Abu Hassan, Musa (Pusat pengajian media dan komunikasi, UKM, 2012)
Kajian mengenai kesan penggunaan komputer dalam E-Komuniti di PERDA.