Komunikasi melalui internet dan interaksi sosial dalam kalangan staf organisasi. - Bolong, Jusang; Rahmat @ Shahri, SN Khawati (Penerbit Universiti Putra Malaysia, 2012)
Pendakatan komunikasi menggunakan internet dan hubungannya dengan interaksi sosial dalam kalangan staf dalam sesebuah organisasi terpilih.