Taktik-taktik membina hubungan interpersonal melalui komunikasi berperantara komputer (KpK). - Bolong, Jusang; Aziz, Noorhariaty (Universiti Putra Malaysia Press, 2012)
Taktik yang digunakan dalam hubungan interpersonal melalui komunikasi berperantara komputer.