Short message service (SMS) di kalangan sahabat RMKL dalam siaran Radio Malaysia Kuala Lumpur - Omar, Siti Zobidah; Kordi, Siti Hazlinah (Penerbit Universiti Putra Malaysia, 2012)
Artikel ini membincangkan mengenai RMKL merupakan salah satu radio di Lembah Klang yang menyiarkan maklumat semasa berkaitan dengan isu-isu di sekitar Lembah Klang. Penggunaan SMS dalam kalangan sahabat RMKL menunjukkan maklumbalas yang diberikan terhadap program yang diterbitkan dan selanjutnya maklumbalas ini dapat memperbaiki program di RMKL.