Prinsip pemilihan gambar di kalangan editor majalah Dewan Bahasa dan Pustaka - Omar, Siti Zobidah; Ahmad Ghazali, Akmar Hayati; Ismail, Narimah (Penerbit Universiti Putra Malaysia, 2012)
Membincangkan prinsip pemilihan gambar di kalangan editor majalah di Dewan Bahasa dan Pustaka.