Erti pemberian sebatang rotan - Utusan Malaysia, Ali Abdullah (2009)
Sekumtum mawar merah sebuah nukilan daripada seorang bapa kepada para guru yang pernah mendidik anak-anak saya dari mula mereka berada di tadika hinggalah ke menara gading.