Bengkel Pengurusan Berat Badan UPM - Mingguan Malaysia, (2008)
JABATAN Pemakanan dan Dietetik Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan (FPSP) Universiti Putra Malaysia (UPM) akan mengadakan satu bengkel pengurusan berat badan pada i4jun 2008 Sabtu bertempat di Dewan Kuliah Utama FPSP.