Potensi Tanaman Cendawan - Utusan Malaysia, (2008)
Bengkel Usahawan Mega-Utusan yang diadakan dengan kerjasama Pusat Pengembangan, Keusahawanan dan Pemajuan Profesional (APEEC), Universiti Pertanian Malaysia (UPM) dan Agrobank telah mendapat sambutan menggalakkan walaupun baru pertama kali diperkenalkan.