Wanita sasar ke separuh akhir - Harian Metro, Aida Adilah Mat (2009)
Skuad hoki wanita negara di bawah bimbingan Yahya Atan meletakkan sasaran untuk mara ke separuh akhir dan menjadi antara empat pasukan terbaik dalam saingan kejohanan cabaran Juara II yang berlansung di Kazan, Russia.