Perkembangan statutori Koperasi Pertanian. - Mohd Ishan, Zahira (Penerbit Universiti Pertanian Malaysia, 2012)
Membincangkan perkembangan statutori berkaitan koperasi pertanian iaitu perkembangan pra dan pasca Akta Koperasi(Pindaan) 2007.