Syarikat As bantu UPM - Utusan malaysia, (2009)
Universiti Putra Malaysia (UPM) yang sudah berjaya menghasilkan pelbagai produk inovatif menerusi penyelidikan para penyelidiknya, melangkah setapak lagi ke hadapan.