Ditakik sebelum disembelih - Utusan malaysia , (2009)
Profesor Dr. Amat Juhari Moain, bekas Dekan Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi Universiti Putra Malaysia (UPM) menceritakan bagaimana ayah dan bapa saudaranya diikat dengan tali.