UPM mahu senarai pruduk di Bursa New York - Utusan Malaysia, (2009)
Universiti Putra Malaysia (UPM) mengadakan kerjasama dengan institusi pakar pengkomersialan Amerika Syarikat (AS) iaitu SRI International (SRII) untuk mengkomersialkan penyelidikan dan inovasi penyelidikan UPM di peringkat antarabangsa.