Suksis - Segak bergaya - Utusan Malaysia, (2009)
Seramai 762 pelatih Kor Sukarelawan Polis Siswa/Siswi (Suksis) di beberpa institusi pengajian tinggi awam (IPTA) berjaya menamatkan latihan yang diharungi selama tiga tahun.