Kempas Jalan Aktiviti Ekosistem - Berita Harian, (2008)
Pengerusi Kem Pendidikan Alam Semula Jadi (Kempas) 2008, Prof Madya Dr Mohamad Azani Alias memberi penerangan kepada peserta sebelum memulakan aktiviti berkaitan ekosistem sungai.