Urbanette, pewangi malaysia bertanding di Paris - Utusan Malaysia, (2009)
IDEA bernas, penyampaian jelas, semangat sepasukan yang jitu, adalah ciri-ciri utama yang melayakkan Kumpulan Prior dari Universiti Putra Malaysia (UPM) menjadi juara Pertandingan Loreal Brandstorm 2009 peringkat nasional