Kenaikan Harga Beras Masa Sesuai Kuruskan Badan - Annahita Bakavoli akui diet tidak makan nasi turunkan berat badannya beberapa kilogram - Berita Mingguan, (2008)
Isu panas yang kerap diperkatakan ketika ini ialah kenaikan harga beras di pasaran tempatan dan antarabangsa. Pelbagai cadangan yang kita dengar supaya orang Malaysia beralih daripada makan nasi kepada makanan lain.