Bicara Karya Sastera Negeri Johor - Berita Harian, Rusdi Abdul Rahman (2008)
Dewan Bahasa dan Pustaka Wilayah Selatan (DBPWS) secara sepakat mengadakan program bicara atau diskusi karya sastera pada 5 April yang lalu di Balai Seminar DBPWS, Johor Bahru, Program Kerjasama Persatuan Penulis Johor (PPJ) ini diadakan bertujuan untuk meningkatkan apresiasi sastera kebangsaan melalui bicara karya sastera pelbagao genre.