Kolej RISDA Tingkat Kualiti - Berita Harian (2008)
Sektor pertanian akan terus dipergiatkan sebagai jentera ketiga pertumbuhan ekonomi dalam tempoh Rancangan Malaysia Kesembilan (RMK9). Menyedari betapa penting sektor pertanian untuk membangunkan Negara, Kolej RISDA menyediakan peluang untuk melanjutkan pelajaran di bidang pertanian.